Klausz-Bútor 3:2, Bútor vezet

2022. december 04. hírek


A 26. Mikulás Rallye statisztikája röviden… Bútor Robiék igaz csak két szakaszon győztek, ez is elég volt a számukra, hogy egy gyorsasági szakasszal a vége előtt az élre álljanak. A közönségkedvenc, többszörös bajnok 1,6 másodperces előnyével azonban nemcsak a győzelemre koncentrál, sokkal inkább r

Klausz visszavett elsősége

2022. december 04. hírek


Folyamatos adok-kapok megy az élen Klauszék és Bútorék között. Úgy tűnik, a nagylőtéri szakaszon a fiatal tehetség, Klausz-Papp kettős nem adja könnyen a győzelmet, újra bezsebelte az elsőséget, ezzel visszavette a vezetést a 26. Mikulás Rallye-n.

Klausz duplázott

2022. december 04. hírek


A második szakaszon, a gyártelepi, közismertebb nevén Királyszentistvánon, egy rövidke 4 kilométeres gyorsaságin teljesített a mezőny, ahol ismét Klauszék mentek a leggyorsabban, igaz csupán egy hajszállal, 0,5 másodperccel végeztek Bútorék előtt.

Vánsza Zsolt megragadja a kormányt

2022. december 03. hírek, interjúk


A Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros az Országos Rallybajnokságban az abszolút harmadik helyen végzett év végén. A duó volt az egyetlen magyar egység, akik versenyt tudtak nyerni a szezonban. A decemberi Mikulás Rallye-n viszont fordul a kocka, a navigátor átül a bal oldalra, Ádám pedig a szervizbe

A tempó és a látvány a cél a Mikulás Rallye-n!

2022. november 27. hírek, interjúk


Az óriási szurkolótáborral rendelkező Bútor-Tagai kettős fél évvel a nyári Székesfehérvár-Veszprém Rallye, majd egy évvel nagy esése után, újra az ominózus pályán áll rajthoz álmai autójával. A többszörös magyar bajnok ismét örömautózásra készül a Citroën C3 WRC-vel.